BAR

This is the default page custom subtitle

En vanlig vecka på Koriander

Torsdagar
Studenttorsdag med två dansgolv, öl/vin för 46 kr före kl 24.00 (alkoholfria alternativ finnes). Studentrabatt på entrén. Ålder 20 år (19 år med stud leg).

Fredagar
Nattklubb med två dansgolv, öl/vin/prosecco/alk fritt för 46 kr före kl 22.00. Ålder 20 år (året man fyller)

Lördagar
Nattklubb med två dansgolv, öl/vin/alk fritt för 46 kr före kl 22.00. Ålder 21 år (året man fyller)

Cocktailbaren

På Koriander har vi alltid haft höga ambitioner med att utveckla våra – och gästernas – smaklökar och upplevelser. Detta gör att du som gäst alltid kan få cocktails från alla tidsperioder, men även en dryck som är utformad utifrån dina önskemål.

Barens sourmix består alltid av färskpressade citroner, balanserad med socker och äggvita för crema och utseende.

Cocktailmenyn byts rätt ofta och har ett tema, just nu är det ”Agave” alltså kan ni uppleva drinkar med tequila och mezcal som bas men antagligen i nya sammanhang.

Aktuell cocktailmeny

beforeafter

Champagnebar

I september 2016 öppnade vi en champagnebar i restaurangdelen, den är nu stängd för att göra plats för ett nytt spännande inslag.

Cocktail Corner

I Cocktail Corner erbjuder vi lärorika dryckesupplevelser! Boka in en extraordinär kväll för dig och dina vänner/kollegor.
Cocktailupplevelse för upp till fem personer, följande ingår för varje person: Kvällens två cocktails samt flight med 3-4 st smakprov av sällskapets val av sprittyp, ex vis Gin, Tequila, Rom m.m.
Rekommenderad ankomsttid kl 20.00 (fri entré före kl 22.00)

Nattklubbsbarerna

Heinekenbaren är för dig som vill ha en snabb, kall premiumöl i flaska och kanske ett litet järn på det.

Spegelbaren serverar drinkar & fatöl precis vid partygolvet.

Nattklubbsbaren – den enda i Karlstad där du kan njuta av en perfekt Negroni mitt i discoröken. Utöver det finns i stort sett allt du kan tänka dig.

Cocktailbaren i restaurangen har ett imponerande sortiment av gin, tequila och rom. Kunskapen kring klassiska och nyskapande drinkar är hög.