BAR

This is the default page custom subtitle

En vanlig vecka på Koriander

Torsdagar
Studenttorsdag med två dansgolv, öl/vin för 39 kr hela kvällen (alkoholfria alternativ finnes). Ålder 20 år (19 år med stud leg). Studentpris på entrén.

Fredagar
Nattklubb med två dansgolv, öl/vin/prosecco för 39 kr före kl 22.00 (alkoholfria alternativ finnes). Ålder 20 år.

Lördagar
Nattklubb med resident DJ’s på terrassen, två dansgolv, öl/vin för 39 kr före kl 22.00 (alkoholfria alternativ finnes). Ålder 21 år.

Cocktailbar

På Koriander har vi alltid haft höga ambitioner med att utveckla våra – och gästernas – smaklökar och upplevelser. Detta gör att du som gäst alltid kan få cocktails från alla tidsperioder, men även en dryck som är utformad utifrån dina önskemål.

Barens sourmix består alltid av färskpressade citroner, balanserad med socker & äggvita för crema och utseende.

Prova gärna en av våra signaturdrinkar: ”A gave you my heart” en överraskande tequiladrink som fått beröm nationellt.

Vår dryckeslista

Cocktail Corner

I Cocktail Corner erbjuder vi lärorika dryckesupplevelser! Boka in en extraordinär kväll för dig och dina vänner/kollegor.
Cocktailupplevelse för upp till fem personer, följande ingår för varje person: Kvällens två cocktails samt flight med 3-4 st smakprov av sällskapets val av sprittyp, ex vis Gin, Tequila, Rom m.m.
Rekommenderad ankomsttid kl 20.00 (fri entré före kl 22.00)

Champagnebar

I september 2016 öppnade vi en champagnebar i restaurangdelen. Priserna börjar på facila 39 kr för ett glas mousserande och endast 75 kr för ett glas äkta champagne. Det finns även ett erbjudande som lyder ”Fyra små glas för 200 kr” – då får man prova fyra olika champagne, det blir som en liten spontan dryckesprovning.

Öppettiderna kan skilja sig från restaurangens öppettider men som minimum 22.00-02.00 alla öppetdagar.

Vårt Champagnesortiment

beforeafter

Nattklubbsbarerna

Heinekenbaren är för dig som vill ha en snabb, kall premiumöl i flaska och kanske ett litet järn på det.

Spegelbaren serverar drinkar & fatöl precis vid partygolvet.

Nattklubbsbaren – den enda i Karlstad där du kan njuta av en perfekt Negroni mitt i discoröken. Utöver det finns i stort sett allt du kan tänka dig.

Cocktailbaren i restaurangen har ett imponerande sortiment av gin, tequila och rom. Kunskapen kring klassiska och nyskapande drinkar är hög.