BAR

This is the default page custom subtitle

En vanlig vecka på Koriander

Studenttorsdag
Nattklubb med barhäng från kl 21 och nattklubb från kl 22, öl/vin för 48 kr före kl 24.00 (alkoholfria alternativ finnes). Fri entré, ålder 18 år.

Fredagsklubb
med barhäng från kl 21 och nattklubb från kl 22, öl/vin för 48 kr före kl 24.00 (alkoholfria alternativ finnes). Fri entré, ålder 19 år.

Lördagsklubb
med barhäng från kl 21 och nattklubb från kl 22, öl/vin för 48 kr före kl 24.00 (alkoholfria alternativ finnes). Fri entré, ålder 20 år.

Cocktailbaren

På Koriander har vi alltid haft höga ambitioner med att utveckla våra – och gästernas – smaklökar och upplevelser. Detta gör att du som gäst alltid kan få cocktails från alla tidsperioder, men även en dryck som är utformad utifrån dina önskemål.

Barens sourmix består alltid av färskpressade citroner, balanserad med socker och äggvita för crema och utseende.

Cocktailmenyn byts rätt ofta och har ett tema, just nu är temat höst, alltså kan ni uppleva drinkar med lite tyngre och djupare smaker.

Se aktuell cocktailmeny här >>

Nattklubbsbarerna

Nattklubbsbaren – den enda i Karlstad där du kan njuta av en perfekt Negroni mitt i discoröken. Utöver det finns i stort sett allt du kan tänka dig.

Spegelbaren serverar drinkar & fatöl precis vid partygolvet.

Shotbaren erbjuder snabba järn i olika storlekar. Ska du ha 2:a, 4:a eller 6:a?

Cocktailbaren i restaurangen har ett imponerande sortiment av gin, tequila och rom. Kunskapen kring klassiska och nyskapande drinkar är hög.

Cocktail Corner

I Cocktail Corner erbjuder vi lärorika dryckesupplevelser! Boka in en extraordinär kväll för dig och dina vänner/kollegor.
Cocktailupplevelse för upp till fem personer, följande ingår för varje person: Kvällens två cocktails samt flight med 3-4 st smakprov av sällskapets val av sprittyp, ex vis Gin, Tequila, Rom m.m.
Rekommenderad ankomsttid kl 20.00 (fri entré före kl 22.00)

beforeafter

Champagnebar

I september 2016 öppnade vi en champagnebar i restaurangdelen, den är nu stängd för att göra plats för ett nytt spännande inslag.